Notícia

Notícia

5e Lliurament de la Lliga Social 2023

El dijous 18 de maig els participants en la 19a Lliga Social, que es celebra enguany, varen fer cap a la seu de l'AFA per entregar les fotografies que pertanyen a la cinquena entrega. Lliurament de temàtica: Arquitectura. El jutge encarregat de fer les valoracions va ser el senyor Joan Buch del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt.

Notícia

Resultats del 4r lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del quart lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   4rt lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Danilo Galeas 2n. Classificada: Vitu Llahí 3r. Classificat: Josep Maria Clopés   Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 4art lliurament – Premi Social.

Notícia

4r Lliurament de la Lliga Social 2023

El passat dijous dia 20 d'abril els participants en la lliga d'enguany es varen tornar a trobar per la quarta entrega de la 19a Lliga Social de l'AFA.

Lliurament de temàtica: Desenfocament. El jutge encarregat de fer les valoracions va ser el company i soci de l'AFA Xavier Asensio.

Notícia

Noves llums a la sala d'exposició de fotos de l'AFA

Per fi, tenim una millora important a la sala d'exposició de fotos de la seu de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar.

Gràcies a la inestimable traça del Xavi Salvanyà que ahir dimecres 19 d'abril va instal·lar noves llums i per tant s'ha millorat l'il·luminació. Ja des d'avui mateix, a la quarta entrega de la 19a Lliga Fotogràfica, podrem gaudir d'una bona visió de les fotografies dels nostres socis participants.

Notícia

Resultats del 3r lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del tercer lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   3er lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Enric Pera 2n. Classificada: Mercè Fugasot 3r. Classificat: Josep Maria Clopés   Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 3er lliurament – Premi Social.