Notícia

Notícia

Amb la Marató de TV3

ds. 19 desembre 2020
L’AFA està preparant una activitat per a recaptar diners per a la Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a la recerca sobre la Covid-19: Aquesta Marató toca a tothom. I com no pot ser d’altre manera, l’activitat que s’està preparant estarà relacionada amb la fotografia.

Notícia

Acords de Junta

El dimecres passat es va reunir la Junta en videoconferència i va prendre els acords següents:

Notícia

L’AFA participa al Calamarenys 2020

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Arenys de Mar va encarregar a mitjans de setembre a la nostra Agrupació un reportatge fotogràfic de la elaboració dels plats cuinats amb calamars preparats per tots els restaurants que participen aquest any en el programa del Calamarenys 2020.

Notícia

Tanquem la primera fase de la campanya dels Imants Solidaris

Aquesta tarda el president de la nostra Agrupació, l’Enric Pera, juntament amb el Vicepresident, en Juanchi Pegoraro, han lliurat a Fra Lluís Arrom, Guardià del convent dels Caputxins d’Arenys de Mar, la recaptació obtinguda amb la campanya Imants Solidaris iniciada a mitjans del mes de juny per l’AFA amb la col·laboració de l’entitat FLOC i diversos comerços locals.

Notícia

Descansa en pau Rafel

Aquesta tarda ens ha arribat la notícia de la mort del nostre amic i company Rafel Calopa, Soci d’Honor de la nostra entitat. En Rafel, va ser soci de la primera AFA i l’any 2001 va ser un dels socis fundadors de l’actual Agrupació. En aquesta nova etapa va ser un membre molt actiu de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar ocupant els càrrecs de responsabilitat com són els de Vicepresident i més endavant Vocal de la Junta Directiva.