Exposició

Exposició

Exposició "TERRA SANTA"

ds. 23 març 2024 - dg. 14 abril 2024
El nostre company Josep Roig inaugura el dia 22 de març a les 7 de la tarda a Can Ramis (plaça de la Vila, 25, Sant Celoni) l'exposició "TERRA SANTA", un recull de fotografies dels seus viatges a Jerusalem. Podeu visitar-la fins al 14 d'abril, tots els dissabtes i diumenges i festius, de 10 a 14 hores. Esteu tots convidats!

Exposició

Inauguració de l'exposició "Rebel·lió a taula" a la sala d'exposicions del C.C. Calisay

dv. 01 març 2024 - dg. 31 març 2024
El nostre company, expresident, amic i sobretot gran fotògraf: Miquel Casals, durant aquest mes de març exposa una col·lecció de fotografies. El títol ja és prou suggerent: Rebel·lió a taula.

Un seguit de fotografies que ens mostra el seu univers creatiu sobre la fi del món a través de la revolució de la coberteria metàl·lica. Culleres, forquilles, llevataps.. Han pres vida i el resultat no deixa diferent a ningú.

Exposició

Inauguració de l'exposició "SUPERHEROIS: una mirada fotogràfica en positiu al càncer infantil" al Ateneu Arenyenc

dv. 01 març 2024 - dv. 29 març 2024
Actualment, des del 1 de març i fins al 29 de març, hi ha exposada les fotos que integren l'exposició que, fa uns anys, uns fotògrafs de l'agrupació AFA va fer a un grup de nois victoriosos en la seva lluita contra el càncer.

L'exposició que havia estat exposada a Mataró i Terrassa ara està a L'Ateneu Arenyenc, on tots els arenyencs podran copsar, a través de les imatges, que del càncer se'n surt més fort que mai.

Exposició

Inauguració de l'exposició "El Mistral: una travessa inacabada"

dl. 12 febrer 2024 - dg. 25 febrer 2024
Avui, dimarts 13 de febrer, s'ha inaugurat l'exposició "El Mistral: una travessa inacabada" del nostre company Josep Lluís Escudero. Hi han assistit Albert Lloret, Mercè Fugasot, Anna Pruna, Alícia Herrero, Maria Rosa Mas, Victòria Martí, Antonia Leyva i Marina Vidal, en representació de l'AFA. Aquesta exposició consta de 30 magnífiques fotografies de la zona de la Camarga a França. Us convidem a tots a visitar-la. 

Exposició

Exposició "El Mistral: una travessa inacabada"

dl. 12 febrer 2024 - dg. 25 febrer 2024
Josep Lluís Escudero exposarà a la Sala Cultural Ramon Campmany de Canet de mar "El Mistral: una travessa inacabada". Les 30 imatges són d’una petita travessa inacabada que va des de la platja de Piemanson fins al Phare de Faraman a la Camarga a mig matí d’un dia tranquil i assolellat de primers de gener. Hi havia prou moviment per ser l’hivern, força autocaravanes, gent que hi venia a passar el dia, quatre genets i alguns pescadors.