Exposició

Exposició

Inauguració de l'exposició: De Mar. Litoral, mar, port i platges.

dv. 07 octubre 2022 - dg. 30 octubre 2022
El passat divendres 7 d'octubre va tenir lloc, amb un gran èxit de participació, la inauguració de l'exposició: DE MAR. Litoral, mar, port i platges.
Fotografies d’Arenys. Realitzat pels socis i sòcies de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar.

Exposició

De Mar. Litoral, mar, port i platges.

dv. 07 octubre 2022 - dg. 30 octubre 2022
Aquest divendres 7 d'octubre l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar inaugurem l'exposició DE MAR. Litoral, mar, port i platges.
Fotografies d’Arenys. Realitzat pels socis i sòcies de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar. Serà aquest divendres 7 d'octubre a 2/4 de 8 del vespre a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Calisay. La mostra hi estarà exposada del 7 al 30 d'octubre.   Els horaris de visita són:

Exposició

Expo «DE MAR» Assignació de temes

dl. 25 juliol 2022
Hola a tothom,
la Comissió de l’expo d’octubre ja ha assignat els temes als 26 participants que s’han animat a apuntar-se per a participar-hi. Tot i que s’havia parlat de que cadascú escollís un tema de preferència, hi ha hagut força socis i sòcies que s’han ofert a més d’un, la qual cosa ens ha facilitat poder cobrir totes les categories.

Exposició

Exposició al Mercat: 5é Lliurament Lliga 2022

dv. 01 juliol 2022 - dg. 24 juliol 2022
Ja podeu visitar l'exposició de fotografies amb el cinquè lliurament dels participants a la Lliga Social de l'AFA al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Durant aquest 2022 i cada mes consecutivament es poden veure totes les fotografies participants en la 18a Lliga Social. El tema del cinquè lliurament és carrer. Esteu tots convidats!

Exposició

CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ per a l’expo d’octubre «DE MAR. Fotografies d’Arenys: litoral, mar, ports i platges»

dj. 23 juny 2022
Hola a tothom! Un any més us convidem a participar en l’exposició central de l’entitat que s’obrirà al pùblic durant el mes d’octubre d’aquest any 2022 al C.C.Calisay.