Àlbums

Foto-Història

La primera Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar, va ser fundada l'any 1948 per Joaquim Mollfulleda, Emili Llopis, Joan Torrus... i altres arenyencs entusiastes de la fotografia. Ben aviat l'AFA va assolir un reconeixement que anava més enllà de l'àmbit estrictament local.


Nadales de l'AFA

Cada any, des del 2011, un soci o sòcia de l’Agrupació s’encarrega de perpara la postal de Nadal que representarà l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.


FOTÒGRAFS EN CAPTIVITAT. Reptes fotogràfics durant el confinament

Durant el mesos de confinament l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar (AFA) no va deixar de banda la seva activitat i va proposar als seus socis i sòcies tot un seguit de reptes destinats a mantenir el contacte i omplir aquells difícils moments alimentant les seves inquietuds fotogràfiques.


ARS DOMESTICA. La recreació fotogràfica de l'art

La mimesi és el concepte grec pel qual l'art copia o representa la natura i la vida. Usuaris de les xarxes socials de tot arreu fan un pas més i emulen ara obres d'art amb els recursos que tenen per casa.


Reportatge fotogràfic del Calamarenys'20

Aquestes són una part de les fotografies que l’AFA ha lliurat a la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i que es distribuiran als restaurants per tal que les puguin fer servir per fer publicitat del seu establiment i mostrar el seu producte pel Calamarenys 2020.<