Notícia

5e Lliurament de la Lliga Social 2023

El dijous 18 de maig els participants en la 19a Lliga Social, que es celebra enguany, varen fer cap a la seu de l'AFA per entregar les fotografies que pertanyen a la cinquena entrega. Lliurament de temàtica: Arquitectura. El jutge encarregat de fer les valoracions va ser el senyor Joan Buch del Grup Fotogràfic de Sant Vicenç de Montalt.

Notícia

Resultats del 4r lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del quart lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   4rt lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Danilo Galeas 2n. Classificada: Vitu Llahí 3r. Classificat: Josep Maria Clopés   Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 4art lliurament – Premi Social.

Exposició

Exposició al Mercat: 4r Lliurament Lliga 2023

El Juanchi ja ha penjat les fotografies de la quarta entrega de la Lliga 2023 i estan exposades al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Des d'ara i fins a finals de maig podreu veure-les a la parada on organitzem exposicions amb les fotografies de les nostres sòcies i socis. Aquesta entrega estava dedicada al desenfocament.

Taller

Taller de fotografia de llarga exposició

ds. 20 maig 2023 - ds. 20 maig 2023
Desenvolupament del taller   Part teórica

Notícia

4r Lliurament de la Lliga Social 2023

El passat dijous dia 20 d'abril els participants en la lliga d'enguany es varen tornar a trobar per la quarta entrega de la 19a Lliga Social de l'AFA.

Lliurament de temàtica: Desenfocament. El jutge encarregat de fer les valoracions va ser el company i soci de l'AFA Xavier Asensio.