Notícia

Curs Avançat de Fotografia 2022

Els cursos tornen a l'Agrupació. Aquest febrer tenim l’oportunitat de fer el Curs Avançat de Fotografia que imparteix el company Juanchi Pegoraro. El curs es realitzarà els dies 5, 12, 19 i 26 de febrer, de 10 a 13:30h, a la seu de l’AFA, al Parc de la Mare Paula Montalt s/n i amb un preu de 60€

Notícia

Bones Festes 2021

Compartim amb tots vosaltres la tradicional Postal de Nadal de l'Agrupació, aquest any l'encarregat de fer-la ha sigut en Juan Carlos Reigosa. Podeu veure les nadales d'anys anteriors fent clic aquí.

Notícia

L'AFA amb La Marató 2021

Com cada any, l'AFA col·labora amb La Marató de Tv3 que aquest any està dedicada a la salut mental. Com l'any passat, a la plaça de l'esglèsia hem muntat un petit marc on, els nostres fotògrafs, han disparat retrats a totes les persones que han volgut col·laborar a canvi d'un donatiu. Una jornada on l'ambient i el clima ens han acompanyat. Podeu trobar les fotos realitzades al nostre perfil d'INSTAGRAM

Notícia

Lliurament de premis i brindis nadalenc!

El passat dijous 16 de desembre, a la seu de l'Agrupació, es va efectuar el lliurament de premis de la Lliga Social 2021 i el brindis de festes amb els socis, en un acte que ens va permetre retrobar-nos físicament de nou. Danilo Galeas, Juan Carlos Reigosa i Marta Pont van ser reconeguts a les tres primeres posicions de la Lliga Social.  

Exposició

Exposició: Superherois

dl. 15 novembre 2021 - dj. 09 desembre 2021
Fa prop de tres mesos us anunciàvem que l'AFA estava preparant una exposició en col·laboració amb la Fundació Hospital de Mataró i l'Associació Aniol on es tracta el càncer infantil amb una mirada fotogràfica i positiva.