L’AFA participa al Calamarenys 2020

Restaurant Blau de Mar

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Arenys de Mar va encarregar a mitjans de setembre a la nostra Agrupació un reportatge fotogràfic de la elaboració dels plats cuinats amb calamars preparats per tots els restaurants que participen aquest any en el programa del Calamarenys 2020.

Les imatges resultants del reportatge es distribuiran als restaurants per tal que les puguin fer servir per fer publicitat del seu establiment i mostrar el seu producte pel Calamarenys.

Per la impossibilitat de convocar, amb el poc temps que disposàvem, als socis i sòcies de l’Agrupació per participar en aquest projecte, i tenint en compte la situació actual provocada per la Covid’19, es va decidir demanar al soci Juanchi Pegoraro que portés a terme aquest any ell el projecte en nom de la l’AFA. Si l’Ajuntament ens proposa repetir l’experiència en properes edicions, es buscarà la manera de que hi participin el màxim possible de socis i sòcies, ja sigui de forma col·lectiva o encarregant cada any el reportatge a algun soci/a de l’Agrupació.

En aquest enllaç podeu veure les imatges del reportatge Calamarenys’20.


Publicat el: dl., 05/10/2020 - 16:33