L'Afa i l'Associació Aniol preparen una exposició.

notícia càncer infantil

Des de l’AFA, en col·laboració amb l’Associació Aniol estem organitzant una exposició fotogràfica carregada d’amor, sentiment i superació que vol ser un reflex de la lluita de 7 nens i nenes (cinc nens, un adolescent i un jove)  que han superat (excepte un que encara està en tractament) un càncer infantil.

Una proposta que sabem intensa i que ens agradaria proposar-vos a fi de trobar voluntaris que vulguin participar-hi.

 

L’exposició serà del 15 de novembre al 10 de desembre d’aquest mateix any a la Fundació Hospital del Mataró.

 

Cada fotògraf ha de presentar 5 o 6 fotografies del protagonista triat on es retrati la seva vida quotidiana, amb un esperit sempre positiu i de superació vers la malaltia.

Hem parlat amb les famílies dels models i estan molt disposades a col·laborar i agraïdes de participar en un projecte tan bonic com aquest.

 

Els protagonistes de l’exposició són:

  • Arnau: 10 anys de Lliçà de Vall
  • Aleix: 14 anys de Mollet (estiuegen a Palamós)
  • Aleix: 12 anys de Terrassa
  • Eyal: 12 anys de Castelldefels (encara està en tractament)
  • Lina: 17 anys de Barcelona
  • Alexia: 14 anys de Badalona
  • David: 26 anys d’Arenys de Mar

 

Tothom que vulgui participar-hi es pot inscriure en AQUEST FULL amb data límit el divendres 20 d’agost. Al full s’ha d’indicar si teniu alguna preferència entre el llistat de nens i nenes, tot i que, ja que només són 7 els models us demanem predisposició a realitzar fotografies a qualsevol dels candidats en previsió de trobar-nos uns amb molts fotògrafs i d’altres (pot ser més allunyats geogràficament) sense.

Els fotògrafs que vulguin participar-hi s’inclouran en un grup específic de WhatsApp que es destinarà a parlar exclusivament de l’exposició i així no saturar els altres canals. Tots els socis de l’AFA rebran informació de com evoluciona l’exposició per les vies habituals (web i grup AFA de whatsapp).

Esperem que la proposta sigui del vostre interès i us animem a sumar-vos a aquest projecte!

 


Publicat el: ds., 07/08/2021 - 00:10