PROJECTE MERCAT

Mercat Municipal

L’AFA posa en marxa un nou projecte fotogràfic: Exposicions al Mercat. La nostra Agrupació ha arribat a un acord amb la Regidoria de Comerç i els Paradistes del Mercat Municipal per engegar una programació d’exposicions fotogràfiques durant l’any 2021. Es reposaran treballs d’anys anterior com Ars Domestica, Fotògrafs en captivitat, Foto 3, Vida....

La primera exposició que es presentarà el mes de febrer serà, però, de nova producció. El treball que es proposa és posar en imatges la vida diària del mercat municipal: arribada del gènere i dels paradistes, els clients, les càmeres de conserva, la neteja de l’equipament, el dia, la nit...

El projecte està obert a la participació de tots els socis i sòcies de l’Agrupació que ho desitgin i estarà dirigit per l’Albert Lloret i en Juanchi Pegoraro.

L’exposició estarà formada per 24 instantànies de 40x50 que seran escollides per un Jurat format per membres de l’Agrupació, que faran la tria tenint en compte la qualitat tècnica, artística i el seu contingut comunicatiu sobre el tema.

Tothom que vulgui participar-hi ha d’enviar un whatsapp a l’Albet Lloret o en Juanchi Pegoraro abans del dia 8 de desembre de 2020.

Esperem que hi participeu!


Publicat el: dj., 03/12/2020 - 21:25