Tanquem la primera fase de la campanya dels Imants Solidaris

Enric i Fra lluís

Aquesta tarda el president de la nostra Agrupació, l’Enric Pera, juntament amb el Vicepresident, en Juanchi Pegoraro, han lliurat a Fra Lluís Arrom, Guardià del convent dels Caputxins d’Arenys de Mar, la recaptació obtinguda amb la campanya Imants Solidaris iniciada a mitjans del mes de juny per l’AFA amb la col·laboració de l’entitat FLOC i diversos comerços locals.

S’han venut un total de 419 imants, el 70% dels que es van fabricar. La campanya, doncs, encara continua i tothom que vulgui col·laborar-hi pot trobar imants a la venda a la bodega Vins i Licors Floris (Riera Bisbe Pol, 90).

Fra Lluís ens ha agraït, en nom de la seva Comunitat, la tasca feta per l’AFA i els seus col·laboradors, i ens ha explicat que aquests diners els aniran molt bé atès que la demanda d’ajuts que els Caputxins han rebut durant aquest temps de pandèmia ha augmentat considerablement. A més a més, creu que situació empitjorarà els propers mesos.

Des de l’AFA agraïm a totes aquelles persones ha comprat algun dels nostres imants i animen als que no ho han fet encara a participar d’aquesta campanya solidària.

#Ajudem-nos

Enric i Juanchi

 

 

 


Publicat el: dc., 26/08/2020 - 20:05