Notícia

Notícia

Assemblea General Ordinària: Albert Lloret, nou president.

El passat dijous 2 de març es va celebrar a la Sala Noble del CC Calisay la junta General Ordinària de l'últim exercici anual. La presidenta sortint, Ana Montes ens va assenyalar les exposicions fetes i les entregues i resultats de la 18 Lliga Fotogràfica i el que portem de la 19 Lliga Fotogràfica. El Joan Puig va presentar el bon estat dels comptes de l'entitat.

Notícia

Resultats del 2n lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del segon lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   2on lliurament – Premi Social : 1er. Classificada: Mercè Fugasot 2n. Classificat: Danilo Galeas 3r. Classificada: Vitu Llahí   Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 2on lliurament – Premi Social.  

Notícia

2n Lliurament de la Lliga Social 2023

El  dijous passat dia 16 de febrer Ens trobarem tots en el segon lliurament de la 19a Lliga Social de l’AFA. Lliurament de temàtica de Reflexes.

Notícia

Assemblea General Ordinària

D’acord amb els estatuts de la nostra entitat el proper dijous 2 de març 2023 a les 7 de la tarda a la Sala Noble del Edifici Calisay es portarà a terme l'Assemblea General Ordinària de la nostra entitat amb aquest ordre del dia:

Notícia

Resultats del 1er lliurament de la lliga fotogràfica 2023

Ja tenim els resultats del primer lliurament de la 19a Lliga Fotogràfica.   1r lliurament – Premi Social : 1er. Classificada: Ana Montes 2n. Classificat: Enric Pera 3r. Classificat: Joan Puig   Aqui teniu el resultat més detallat: Resultat 1er lliurament – Premi Social.