Exposició

Exposició

Inauguració de l'exposició "El Mistral: una travessa inacabada"

dl. 12 febrer 2024 - dg. 25 febrer 2024
Avui, dimarts 13 de febrer, s'ha inaugurat l'exposició "El Mistral: una travessa inacabada" del nostre company Josep Lluís Escudero. Hi han assistit Albert Lloret, Mercè Fugasot, Anna Pruna, Alícia Herrero, Maria Rosa Mas, Victòria Martí, Antonia Leyva i Marina Vidal, en representació de l'AFA. Aquesta exposició consta de 30 magnífiques fotografies de la zona de la Camarga a França. Us convidem a tots a visitar-la. 

Exposició

Exposició "El Mistral: una travessa inacabada"

dl. 12 febrer 2024 - dg. 25 febrer 2024
Josep Lluís Escudero exposarà a la Sala Cultural Ramon Campmany de Canet de mar "El Mistral: una travessa inacabada". Les 30 imatges són d’una petita travessa inacabada que va des de la platja de Piemanson fins al Phare de Faraman a la Camarga a mig matí d’un dia tranquil i assolellat de primers de gener. Hi havia prou moviment per ser l’hivern, força autocaravanes, gent que hi venia a passar el dia, quatre genets i alguns pescadors.

Exposició

Inauguració de l'exposició del Curs d'iniciació a la Fotografia.

El divendres passat, 12 de gener, va tenir lloc la inauguració de l'exposició de les fotografies que han presentat els alumnes del Curs d'iniciació a la Fotografia impartida pel fotògraf Joan Marlet. Alumnes que hi participen: Leonor Cantera, Antonia Leyva, Maria Ros, Xavier González, Sisco Ribó, Eugeni Fernández i Miquel Izquierdo.

Exposició

Exposició d'en Joan Marlet a l'Ateneu d'Arenys

dv. 01 desembre 2023 - dl. 02 gener 2023
Ahir es va inaugurar a la sala d'exposicions de l'Ateneu, "Dos-cents anys després", obra fotogràfica-pictòrica del nostre estimat company i gran fotògraf Joan Marlet. En aquest espai, en Joan ens mostra com la fotografia es pot convertir en pintura, un pas important per entendre la relació entre les dues formes d'expressar l'art. No us la perdeu. Moltes felicitats, Joan!!! 

Exposició

Gran èxit de l'exposició: Torna-la a mirar, Sam!

El passat 26 d'octubre va concloure l'exposició: "Torna-la a mirar, Sam" Fotografia > Cinema i Sèries, amb un gran èxit de públic: 750 persones varen visitar-la i gaudir-la. Són moltes les persones que ens han felicitat, i sabem del molt que ha agradat el joc d'endevinació que es proposava.

Un èxit que ens hem d'alegrar tots els socis de l'AFA i que serveixi per engrescar-nos, més encara, a continuar compartint la nostra passió fotogràfica.

Gràcies a tots!