Exposició

Exposició

Exposició al Mercat: 4r Lliurament Lliga 2023

El Juanchi ja ha penjat les fotografies de la quarta entrega de la Lliga 2023 i estan exposades al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Des d'ara i fins a finals de maig podreu veure-les a la parada on organitzem exposicions amb les fotografies de les nostres sòcies i socis. Aquesta entrega estava dedicada al desenfocament.

Exposició

Exposició al Mercat: 3r Lliurament Lliga 2023

Ja hi ha les fotografies de la tercera entrega de la Lliga 2023 exposades al Mercat Municipal d'Arenys de Mar. Des d'avui i fins a finals d'abril podreu veure-les a la parada on organitzem exposicions amb el treball de les nostres sòcies i socis. Aquesta entrega estava dedicada a "Street foto".

Exposició

Inauguració de l'exposició del Curs de Fotografia Avançada.

El divendres passat, 24 de març va tenir lloc la inauguració de l'exposició de les fotografies que han presentat els alumnes del Curs de Fotografia Avançada impartida pel fotògraf Juanchi Pegoraro. En general són molt bones fotografies. Podeu visitar-la a la Sala de les botes del CC Calisay d'Arenys de Mar.

Exposició

Inauguració de l'exposició del Curs de Fotografia Avançada.

Avui a les 19.30h de la tarda s'inaugura l'exposició de les fotografies dels alumnes del Curs de Fotografia Avançada que l'AFA, amb el fotògraf Juanchi Pegoraro al capdavant, ha impartit donant coneixements fotogràfics als alumnes. Us convidem, avui a tots, acostar-vos al Calisay a la inauguració i a visitar la mostra de fotografies que a la Sala de les botes del CC Calisay.

Exposició

Exposició al Mercat: 2on Lliurament Lliga 2023

dl. 20 febrer 2023 - dv. 24 març 2023
El Juanchi, la Teresa i companyia varen penjar l'exposició de fotografies del segon lliurament dels participants en la Lliga Social de l'AFA al Mercat Municipal d'Arenys de Mar.

La tenim col·locada a la parada on organitzem exposicions amb el treball de les nostres sòcies i socis. A partir d'ara tot aquell que s'apropi a la plaça del Mercat trobarà les fotografies participants en la 19a Lliga Social.

El tema del segon lliurament eren reflexes.