Notícia

Notícia

Bases de la 19a lliga Fotogràfica Social

Ja tenim disponible les bases de la 19a Lliga Fotogràfica de l'AFA. Us animem a totes i tots a participar-hi. Com cada any la lliga tindrà 6 lliuraments amb aquestes temàtiques:

Notícia

Bones Festes 2022

Compartim amb tots vosaltres la tradicional Postal de Nadal de l'Agrupació, aquest any l'encarregat de fer-la ha sigut en Josep Lluís Escudero. Podeu veure les nadales d'anys anteriors fent clic aquí.

 

L'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar us desitja bones festes, salut i feliç 2023!

Notícia

Resultats del 6é lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Aquí teniu els resultats del sisè i últim lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   6è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: José Javier Román 2n. Classificat: Josep Maria Saurí 3r. Classificat: David Calvo   Resultat 5è lliurament – Premi Social.  

Notícia

Sisè lliurament de la Lliga Social 2022

El passat dijous 21 de juliol es va celebrar la sisena i última entrega de la 18a Lliga Social de l'AFA.

De nou els participants de la lliga es varen aplegar al local amb les seves fotos, aquesta vegada la temàtica era la foto d'esport. El jutge va ser el soci i company Txeni Gil. Professional del disseny que porta la imatge de l'agrupació i comissari de les exposicions anuals a la sala d'exposicions del CC Calisay.

Notícia

Resultats del 5é lliurament de la lliga fotogràfica 2022

Ja tenim els resultats del cinquè lliurament de la 18a Lliga Fotogràfica.   5è lliurament – Premi Social 1er. Classificat: Josep Maria Saurí 2n. Classificat: Miquel Casals 3ra. Classificada: Marina Vidal   Resultat 5è lliurament – Premi Social.