Notícia

Notícia

Instal·lació de vinils

El nostre local continua prenent forma i personalitzant-se cada vegada més. El passat dissabte 9 de gener es van col·locar vinils a tots els vidres del local, inclosa la porta, amb el nom i el logotip de l'agrupació.   Desitgem que molt aviat puguem gaudir tots plegats del local una vegada més.  

Notícia

Bon Nadal i un Feliç (i molt millor) any 2021

Amb aquesta postal de Nadal, creada per en Xavi Asensio, l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar us desitja un Bon Nadal i un Feliç i molt millor any 2021. En aquest enllaç podeu veure totes les postals que l’AFA ha fet servir des del 2011 per felicitar les bones festes.  

Notícia

Photocall de Nadal

Seguint amb el projecte Solidari iniciat el mes de març arran de la pandèmia, ahir, dissabte 19 de desembre, la nostra entitat va organitzar un “Photocall de Nadal” a la plaça de l’església per recaptar diners per La Marató de TV3. Va ser un matí emotiu, divertit i sobretot molt solidari.

Notícia

Aquesta Marató toca a tothom

El proper dissabte 19 de desembre, de 10.30 a 14h, l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar serà a la plaça de l’església de la nostra població fent fotos a tothom qui ho vulgui darrera dels marcs nadalencs que s’estan preparant.

Notícia

Amb la Marató de TV3

ds. 19 desembre 2020
L’AFA està preparant una activitat per a recaptar diners per a la Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a la recerca sobre la Covid-19: Aquesta Marató toca a tothom. I com no pot ser d’altre manera, l’activitat que s’està preparant estarà relacionada amb la fotografia.