Notícia

Notícia

Gran Gala Entrega de premis de la 20a lliga Social de l'AFA

  El divendres 28 de Juny els fotògrafs de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys (AFArenys) vàrem vestir-nos d'etiqueta i vestit llarg per participar en la Gran Gala d'entrega de Premis de la 20a lliga social.

Notícia

Resultats del 6è lliurament de la lliga fotogràfica 2024

Tenim els resultats del sisè i darrer lliurament de la 20a Lliga Fotogràfica. Tema: Que apareixi el número 20   6è lliurament – Premi Social : 1er. Classificat: Miquel Casals 2n. Classificat: Enric Pera 3r. Classificat: Albert Lloret

Notícia

Resultats del 5è lliurament de la lliga fotogràfica 2024

Tenim els resultats del cinquè lliurament de la 20a Lliga Fotogràfica. Tema: El pas del temps.   5è lliurament – Premi Social : 1er. Classificada: Victòria Martí 2n. Classificat: Danilo Galeas 3r. Classificada: Miquel Casals Aquí teniu el resultat més detallat: Resultat 5è lliurement – Premi Social.

Notícia

Sortida al Delta de l'Ebre

El passat dissabte dia 2 de març es va realitzar la sortida al Delta de l'Ebre. Els participants varen ser: Josep Lluís Escudero, Olga Garrido, Danilo Galeas, Vitu Llahí, Josep Maria Clopes, Eugeni Fernándaez, Daniel Bron i Albert Lloret. Les zones fotografiades varen ser la Llacuna Tanca, El Garxall i la Bahia del Fangar.

Notícia

Visita a Foto-Film Calella

El passat divendres dia 10 de maig els nostres companys Miquel Casals i Josep Maria Saurí varen assistir com a jurats a l'últim lliurament de la 51à Lliga Social de Fotografia de Foto-Film Calella. El guanyador de la lliga d'enguany ha estat en Francesc Escarmena, i empatats a punts en segon lloc: Robert Lluís, David Bou i Joan Buch. Enhorabona als guanyadors i felicitats a tots els participants!!