Exposició

Exposició

PROJECTE MERCAT

L’AFA posa en marxa un nou projecte fotogràfic: Exposicions al Mercat. La nostra Agrupació ha arribat a un acord amb la Regidoria de Comerç i els Paradistes del Mercat Municipal per engegar una programació d’exposicions fotogràfiques durant l’any 2021. Es reposaran treballs d’anys anterior com Ars Domestica, Fotògrafs en captivitat, Foto 3, Vida....

Exposició

"Ars Domestica" i "Fotògrafs en captivitat"

El mes d’octubre l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar vàrem presentar dues exposicions a la nostra població: Ars Domestica. La recreació fotogràfica de l’art i Fotògrafs en captivitat. Reptes fotogràfics durant el confinament.

Exposició

Ars Domestica. La recreació fotogràfica de l’art.

dv. 02 octubre 2020 - dg. 25 octubre 2020
La mimesi és el concepte grec pel qual l’art copia o representa la natura i la vida.

Exposició

Fotògrafs en captivitat. Reptes fotogràfics durant el confinament

dv. 02 octubre 2020 - dg. 25 octubre 2020
Durant els mesos de confinament l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar (AFA) no va deixar de banda la seva activitat i va proposar als seus socis i sòcies tot un seguit de reptes destinats a mantenir el contacte i omplir aquells difícils moments alimentant les seves inquietuds fotogràfiques.

Exposició

Preparant les exposicions del mes d’octubre

La Comissió d’Exposicions ens expliquen amb un vídeo les dues propostes d’exposicions que presentarem el mes d’octubre a Arenys de Mar. La participació a aquestes exposicions està oberta a tots els socis i sòcies de l’entitat. Esperem que us agradin i que ho participeu.