La 16a lliga ja té guanyadors

Guanyadors

​Després d’una lliga plena d’emoció fins al darrer moment, els guanyadors de la 16a Lliga de l’Agrupació Fotogràfica són: Xavi Asensio en el Premi Social i Marina Vidal en el Premi Popular.

Ha estat una lliga totalment atípica atès que la situació sanitària que estem vivint ha fet que només es pogués celebrar el primer lliurament de forma presencial. Els cinc lliuraments restants s'han fet de forma telemàtica. Tot i això la participació ha estat alta i el nivell fotogràfic molt alt.

Els guardons s'ha repartit durant la "gala" de lliurament de premis celebrada a la sala JM Arnau del C.C.Calisay amb la presència d'una trentena de socis i sòcies de l'entitat. 

Finalment la classificació final d’aquesta lliga 2020 ha estat la següent:

PREMI SOCIAL (podeu veure aquí els resultats finals)
1r. – Xavi Asensio Escudé
2n. – Josep M. Saurí Abella
3r. – Marina Vidal Martí
Totxo – Joan Antoni Ripoll Giménez
 
PREMI POPULAR (podeu veure aquí els resultats finals)
1r - Marina Vidal Martí
2n - Albert Lloret López
3r - Josep Lluís Escudero Pla

El resultat del 6è i darrer lliurament ha estat el següent:

Premi social (podeu veure aquí els resultats del lliurament)
1r - Danilo Galeas
2n - Juanchi Pegoraro
3r - Mercè Fugasot

Premi popular (podeu veure aquí els resultats del lliurament)
1r - Marta Pont
2 - Montse Coll
3r - Susana Ramos
 
L’enhorabona a les guanyadores i guanyadors i a totes les persones que han participat a la Lliga d’enguany.

Des d’aquí volem agrair molt sincerament la seva col·laboració en aquesta 16a Lliga als comentaristes Quim Botey, Jordi Costa, Julia Bulich, Agusti Espallargues, Jaume Mas, Joan Vendrell; al jurat popular Sandra Vivas, Estefanía Moreno i Juan Miguel Albajurats; a Migue Rodríguez per la construcció dels guardons que han servit per distingir als premiats i el punt de llibre en que s'ha obsequiat a tots els participants; a Miquel Casals per la confecció de les mascaretes fotogràfiques que s'han repartit entre els assistents a la "gala"; i molt especialment per la seva gran feina a la Comissió Organitzadora Susanna Ramos, Carme Ramos i Mercè Fugasot.

Podeu veure en aquest enllaç les imatges de la lliga i en aquest altre enllaç del fotos de la "Gala" de lliurament de premis.

Esperem retrobar-vos a tots en la propera edició. 


Publicat el: dj., 23/07/2020 - 21:00