"Ars Domestica" i "Fotògrafs en captivitat"

Clarisses

El mes d’octubre l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar vàrem presentar dues exposicions a la nostra població: Ars Domestica. La recreació fotogràfica de l’art i Fotògrafs en captivitat. Reptes fotogràfics durant el confinament.

Les dues propostes tenien un mateix punt de partida, els reptes proposats als socis i sòcies durant el confinament total del mes de març de 2020.

Ars Domestica, en la qual van participar-hi 15 socis i sòcies, va rebre, tot i l’excepcionalitat sanitària que estem vivim i les restriccions d’aforament de la sala d’exposicions del C.C.Calisay, gairebé 500 persones en els 12 dies que va estar oberta al públic. Podeu veure els treballs en aquest enllaç.

La segona exposició  que vàrem presentar a la capella dels convent de les Clarisses, amb la participació de 27 socis i sòcies, va  ser visitada per unes 200 persones. Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.

Volem agrair a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament que ens hagi deixat fer aquetes dues exposicions en els seus equipament, a tot els socis i a totes sòcies que han participat pels seus magnífics treballs, així com la feina feta pels membres de la Comissió d’Exposicions de l’AFA.

https://youtu.be/LHCAtZGKFRA           https://youtu.be/rhscILtjf7A


Publicat el: dl., 02/11/2020 - 20:10