Rials d'Arenys de Mar. Un ecosistema fotogràfic

Rialsnoticia

Data inici
dv. 01 octubre 2021
Data fi
dg. 31 octubre 2021

Ja podeu visitar l'exposició RIALS D'ARENYS DE MAR. UN ECOSISTEMA FOTOGRÀFIC. Realitzat pels socis i sòcies de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar.

La mostra estarà exposada de l'1 al 31 d'octubre a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Calisay.

 

Els horaris de visita són:

Divendres de 18 a 20:30h

Dissabtes i diumenges: d'11 a 13 i de 18 a 20:30h

Entrada lliure

cartell Rials 2021

Els rials són una part important del patrimoni natural d’Arenys de Mar. Vies fluvials, quan la pluja els torna a la vida, els rials baixen precipitadament cercant un altre rial, una riera, o enfilen cap a mar, a vegades acceleradament sobre l’asfalt dels carrers, creuant una civilització que sembla que els vulgui assimilar.
Però també són itineraris per a passejants, camins que porten a vinyes familiars i a petits horts regats per pous, a finques on rauen velles naus deixades, on sovintegen barraquetes i habitatges (alguns masos antics, altres de nova planta) humils o senyorials. De tant en tant, un insecte, una bestiola, un gat o el lladruc d’un gos vigilant acompanyen el nostre pas sobre els mots sorrencs envoltats de canyers.
Com a fotògrafs, veiem la fauna, la flora, les llums i les foscors, la gent prudent que hi passeja i hi treballa, la mà de l’home que erosiona i preserva, i el rastre de l’incivisme i la degradació acumulada pel temps. 

rials1

 

rials2

 

rials3

 

rials4

 


Publicat el: ds., 02/10/2021 - 07:39