Taller d'il·luminació

Taller

Data inici
ds. 28 setembre 2019

Local Social de l'AFA
Parc de la Mare Paula Montal, s/n - Arenys de Mar
Espanya


"Per il·luminar una escena i llum artificial es poden diferenciar diferents accessoris i accessoris. Combinant-ne els diferents efectes, però és important tenir en compte que una il·luminació millor no serà necessària a la més complexa. Llum principal, llums de farciments, llums d’efectes ... Esquema d’il·luminació Rembrandt, papallona ..."

El proper dissabte al matí es durà a terme un taller d’il·luminació dirigit per JM Saurí. Aquest taller constarà d’una part teòrica on s’explica els fonaments bàsics d’il·luminació, i una segona part pràctica on els alumnes podran experimentar els coneixements adquirits en una sessió fotogràfica fent ells mateixos de models.

Aqueta sessió de treball tindrà un doble objectiu, aprendre a fer un bon retrat d’estudi i recordar al socis de l’Agrupació que tenen al seu abast els instruments mínims necessaris per a practicar i millorar en la fotografia d’estudi d’interior.

Els socis que vulguin utilitzar l’estudi només cal que omplin el formulari demanant dia i hora o posar-se en contacte amb l'Albert Lloret


Publicat el: dl., 26/08/2019 - 00:00