Descansa en pau Joan

torrento

Aquesta tarda ens ha arribat la notícia de la mort de l’amic, company, fundador i vicepresident dels primers anys de la nova etapa de l’AFA, Joan Torrentó i Maresma 

La notícia ens ha sorprès tristament perquè feia poc dies en Joan encara parlava d’organitzar, quan es trobés una mica millor, una sortida fotogràfica.
Era un fotògrafs d’aquells de tota la vida, que de ben petit ja feia fotos i  que mica en mica, gràcies a les seves ganes d’aprendre i millorar, s’havia anat adaptant als nous temps, les noves màquines i la nova manera de treballar l’edició de les imatges. En Joan amb una càmera a les mans era feliç.

Destacava sobretot per la seva gran dedicació i control de la llum en el retrat fotogràfic d’estudi. L'apassionava aquest apartat de la fotografia.  
Era un gran defensor de l’entitat, recolzant i participant sempre en totes aquells iniciatives que s’anaven plantejant.

Trobarem a faltar les llargues converses sobre fotografia i totes les anècdotes que durant la seva vida fotogràfica li havien anat passant.

Amb aquestes línies volem expressar a la seva esposa, a tota la seva família i amics el sentit condol de tots els seus companys i amics de l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar.

Et trobarem a faltar Joan.

Descansa en pau i que la fotografia t’acompanyi allà on vagis.


Publicat el: dj., 29/04/2021 - 00:05